Saç uzamasında çam terebentin mucizesi

Merhaba, bugün sizlerle son yıllarda mucizesi ile herkes tarafından araştırlan çam terebentin, hakkında bilgileri sizlere sunuyorum. Peki çam terebentin nedir? Nasıl kullanılır? Faydaları nelerdir? Hepsinin cevabı alt kısmından inceleyebilirsiniz. Bu arada Blog'umu google+ ve izleyici olarak takip ederseniz sevinirim.

Çam terebentin nedir?

Ağaçta buhar distilyonu yöntemiyle elde edilmekte, çam terebentin yağını düzenli kullanım sonucu saç uzatma etkisi olmaktadır.

Çam terebentin nasıl kullanılır?

Kullanmış olduğunuz şampuanınıza yaklaşık 20 ile 25 damla kadar çam terebentin yağı ilave ediniz. İlave ettikten sonra iyice karıştırınız. Daha son ra çam terebentin yağını saçını uyguladıktan sonra ilerleyen zamanda saçlarınız uzayacaktır. Önemli bir uyarıyı sizlerle paylaşmak istiyorum. Çam terebentin yağı yakıcı bir yağ türüdür, gözle temas etmemesine özen gösteriniz.

Çam terebentin faydaları nelerdir?

Güçlü ve parlak sağlıklı saçlara kavuşabilirsiniz.
Saç dökülme sorunu faydalı bir yağdır.
Saçlarınızın hızlı uzamasında sizlere yardımcı olmaktadır.
Kepek ve deri problemlerin dezenli bir şekilde kullanıldıktan sonra kurtulabilirsiniz.
Koparak dökülmelerede engel olmaktadır.

1 yorum:

  1. Merhabalar,

    Çam terebentin yağı ile ilgili paylaştığınız bilgiler için teşekkürler. Emeğinize sağlık. Ben daha önce bu yağı, saçlarım için kullanmıştım ve faydasını da görmüştüm. Saçlarıma parlaklık, gürlük ve hacim kazandırmıştı. Bu konudaki deneyimimi faydalı olması adına ben de sizinle paylaşmak isterim: https://www.ebrubektasoglu.com/yazi/cam-terebentin-yaginin-saca-faydalari/

    Keyifli okumalar dilerim.

    YanıtlaSil